Боб с Мини кренвирши Тандем Image 0
Изпълнете рецептата с:
Боб с Мини кренвирши Тандем
Продукти за 4 порции

Време за подготовка: 5 минути

Време за готвене: 20 минути

 

Продукти:

1 опаковка Мини кренвирши Тандем

1 глава лук, нарязан на кубчета

1 морков, нарязан на кубчета

500 г отцеден боб от консерва

500 мл зеленчуков бульон

2 с.л. зехтин

20 г масло

1 ч.л. червен пипер

1 с.л. ситно нарязан джоджен

ситно нарязан магданоз за сервиране

Приготовление

Загрейте половината зехтин в тенджера, сложете лука и моркова и гответе 3-4 минути. Добавете червения пипер, разбъркайте и налейте бульона. Сложете боба, посолете и подправете с джоджен, разбъркайте, покрийте с капак и кипнете. Гответе 10 минути и свалете съда от котлона.

Разрежете кренвиршите на две по дължина.

В тиган сложете останалия зехтин и маслото, добавете кренвиршите и гответе 5-6 минути, докато станат златисти.

В чиния за сервиране сложете от боба, добавете от запържените кренвирши и поръсете със ситно нарязан магданоз.