Козуначен сандвич с Телешка шунка
Продукти за 4 порции
1 опаковка телешка шунка Тандем Royal
2 домата
½ краставица
3-4 стръка пресен лук
4 твърдо сварени яйца
8 филии козунак или бриош
4 с.л. горчица
50 г меко масло
100-150 г кашкавал нарязан на филийки
Приготовление
Нарежете домата резенчета, краставицата, лука и яйцата на колелца и ги подредете в подходяща чиния.
Загрейте грил плоча или тиган.
Намажете филия козунак с горчица, отгоре поставете кашкавал и 2 резена шунка. Намажете с горчица втора филия покрийте шунката.
Намажете сандвича отвън с масло и сложете на грила. Притиснете леко и гответе около 2 минути, докато се запече добре. Намажете горната филия козунак с масло, обърнете и гответе още 2 минути.
Сервирайте сандвичите разрязани на две със салата.