Пица върху тост със салам Бургас
Продукти за 4 порции
4 филии хляб
70 мл доматен сос
½ салам Бургас Тандем
2 скилидки чесън
1 печена червена чушка
140 г кашкавал Тандем
2 гъби нарязани на много тънки филийки
50 г нарязани зелени маслини
1 ч.л. сушен риган
Приготовление
Нарежете салама на тънки колелца и отделете настрана.
Сложете филиите хляб в тава за печене и запечете до златисто за 8-10 минути в предварително загрята до 200 градуса фурна, докато станат златисти и хрупкави.
Извадете тавата от фурната и натъркайте хрупкавия хляб със скилидка чесън.
Покрийте хляба с доматения сос, отгоре разпределете настъргания кашкавал.
Сложете тънки филийки печурка, отгоре сложете нарязаната на ивици печена чушка и поръсете със сушения риган.
Подредете резенчета салам и запечете за 5-6 минути в сгорещената до 200 градуса фурна.
Поднесете топли.